-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Güney Kore Dizi Önerisi: City Hunter




Kdrama dünyasına Boys Over Flowers ile başlayanlar Lee Min Ho'yu yakinen bilirler. İştee o dünkü çocuk büyüdü, büyüdü de maşallahlık yapımlarda oynuyor. Şimdiki konumuz City Hunter. Oynadığı diğer dizi ve filmleri de ileri dönemde ele almayı planlıyorum. 

Lee Min Ho ve Park Min Young'un (Healer'daki kız, evet <3)  baş rollerinde yer aldığı 2011 yapımı dizimiz aslen Tsukasa Hojo'nun aynı isimli mangasından esinlenmekte. 



1980'lerde başlayan hikayede Güney Kore hükümeti tarafından özel olarak yetiştirilmiş ve Mavi Saray'a (Güney Kore başkanlık sarayı) hizmet veren 21 asker gizli bir göreve atanır ve Kuzey Kore'deki belli başlı kişileri öldürmek amacıyla Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'a geçerler. Ancak Kuzey-Güney çatışmasını artırmak istemeyen siyasiler görevlerini başarıyla tamamlayan bu 21 askeri denizde kurşuna dizer. İçlerinden birinin henüz bebeği olmuştur. Kurtulan ise bebeği olan askerin en yakın arkadaşıdır. 



Kendi ülkeleri tarafından ihanete uğrayan 21 askerden geriye kalan tek kişi olan Lee Jin Pyo intikam yemini eder ve en yakın arkadaşının bebeğini kaçırarak Tayvan'a gider. Tayvan'da uyuşturucu satıcıları arasında büyüyen ve babası bildiği Lee Jin Pyo'dan tam bir "ölüm makinesi" (Türkçe'ye saçma sapan çevrilmiş ucuz Amerikan macera filmlerinin adı gibi oldu yaaa!) eğitimi alan Lee Yun Seong, bunun üzerine bir de M. I. T.'den mezun olur ve Mavi Saray'ın tüm bilgilerinin saklandığı iletişim bölümünde çalışmaya başlar.


Amacı ise 21 askere sırtını dönen Güney Koreli politikacılardan birer birer hesap sormaktır.


Asyalı inadı ve adanmışlığını en iyi görebileceğimiz kdramalardan biri City Hunter. Ayrıca her bölümü soluk soluğa geçirmenize neden olacağı için uyku kaçırabilir, aman diyeyim.


QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam