-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Güney Kore Dizi Önerisi: Rooftop Prince




"Hem gülmekten hem de duygusallıktan gözlerimden yaş getiren bir dizi olsun," diyorsanız doğru adrestesiniz. 2012 yapımı bu muhteşem dizinin bazı anlarında gülmekten nefessiz kalacak, bazı anlarında sinirinizden yastıkları yumruklayacak, bazı anlarında ise üzüntüden evdeki mendil stopunu tüketeceksiniz.


Benim favori dizilerim arasında yer alan Rooptop Prince'in konusu ise şöyle:

1700'lü yıllarda Veliaht Prens Lee Tak, eşinin şüpheli ölümünden sonra olayı araştırmaya karar verir ve ülkenin önde gelen dedektiflerini, savaşçılarını ve istihbaratçılarını toplar. Yanlış anlaşılmasın, totalde beş kişilerdir.

Bir akşam kim olduklarını bilmedikleri "kötü adamlar" tarafından kovalanırken kendilerini bir anda 2012'de, Park Ha isimli bir kızın çatı katındaki evinin içinde bulurlar. 300 yıl sonrasına ışınlanan prens ve yandaşları bir yandan prensin eşinin ölümünün ardındaki gizli perdeyi aralamaya, bir yandan da 21. yüzyıla ayak uydurmaya çalışırlar.



Güzel senaryo ve muhteşem oyunculuklarla izleyicilere zamanın nasıl geçtiğini unutturan bu 20 bölümlük dizinin kötü karakterleri de sizleri ayrıca çılgına çevirecek ve sizlere "Bir insan bu kadar mı kötü olur ya?" sorunu sorduracak.
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam