-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Türk Yazarlardan Anime ve Manga Kitabı Geliyor! (Ben de Aralarına Dahilim, Evet)





Lililililililililili!

Ülkemizde anime ve manga dünyasıyla haşır neşir olanların sayısı sandığınızdan çok daha fazla! Özellikle aşağı yukarı ortaokul çağında başlayan bu tutkularını büyünce profesyonel alanda da icra edenler bir şeyler yapmak, birikimlerini bu alanla ilgili diğer kişilerle de paylaşmak istiyorlar.

Hal böyle olunca biz de geçen yıl 10 yazar toplaşıp bu yönde bir adım atmaya karar verdik ve ortaya "Tezuka'dan Miyazaki'ya Anime ve Manga" çıktı.

Her biri birer akademik makale olan ve anime ve manga tarihini türlere ayırarak inceleyen kitap eylül ayında Japon Yayınları'ndan çıkacak.

Eylül 2017'den itibaren tüm kitapçılarda bulabileceğiniz bu kitap aynı zamanda da üniversite kütüphanelerinde olacak ve ders kitabı olarak okutulabilecek. Ben de bu kitapta "Anime ve Mangalarda Bilim Kurgu ve Mecha" bölümünü yazdım.

Geneli sinema televizyon bölümünden mezun ve bu konuda hala akademik hayatlarına devam eden arkadaşlar (Ben yüksek lisans terkim efenim ama iki tez yazdım mı, yazdım. Yine de terk-i diyar ettim akademik ortamları 2015'te  :/ ) olarak özelinde Türkçe olan bir kitap hazırlamak çok önemliydi.

Gökhan Kuloğlu'nun editörlüğünü yaptığı bu kitabın yazarları: Ahmet Ziya Sekendiz, Birsen Albayrak, Ercan Gürova, Gökhan Kuloğlu, Hafize Mutlu, Mustafa Emre Özgen, Olca Karasoy, Rafet Kaan Moral, Su Tunç ve Yeter Şeko.













QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam