-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Netflix'te Yayımlanacak 5 Muhteşem Anime


Çoktandır "Netflix'te rastgele bakınırken şöyle şöyle bir animeye denk geldim, müthişti!" laflarını duyuyorum. Ben de Apple sevdalılarından sonra artık sıkça gördüğümüz Netflix fanlarına bir liste hazırlayayım dedim ki öyle rastgele rastgele dolaşmasınlar, gittikleri yolu bilsinler. Bir ışık, bir umut olayım o yürüdükleri karanlık yolda istedim. Çok şey mi istedim? Tamam sustum. Bu animeleri Netflix daha yeni duyurdu. Benim tavsiyem, her biri Netflix'e düştükçe sırayla izlemeniz. Liste aşağıda, buyrooonz:


1) A.I.C.O. Incarnation

The Brust adı verilen büyük bir kazadan sonra ailesini kaybeden Aiko adındaki bir kızın hikayesini anlatan Bones Studio yapımı anime geleceğin Tokyo'sunda geçiyor. 

Kazadan iki yıl sonra The Brust'ın sebebinin ne olduğunu anlayan ve bu "sebebi" kendi gövdesinde saklamaya başlayan Aiko'nun hikayesi Netflix'te İlkbahar 2018 sezonunda bizimle buluşacak. (Su Tunç bunu beğendi)






2) Kakegurui


Kakegurui çoktan Japonya'da gösterime girdi, sayesinde de biz nemalandık. Hatta hakkında bir yazı da yazdım ben geçtiğimiz ay: http://www.sutunc.com/2017/07/anime-ve-manga-onerileri-84-kakegurui.html  

Kumar, mücadele ruhu ve kafası kırık hatunlarla dolu Netflix orijinli bu animeyi 2018'de izleyebilirsiniz. O zamana kadar dayanamazsanız malum ortamlardan da rahatlıkla bulabilirsiniz tabii! Kıps kıps xxxx








3) Cannon Busters


Bu Netflix animesinin yapımcılarının tamamı yabancı! Anime sektörünün uzun yıllar boyu Japonların tekelinde olduğunu, Japonların bu tekeli korumak için ellerinden geleni yaptığını düşünürsek Cannon Busters bu alanda ses getirecek yapımlardan biri olacak gibi görünüyor. Devrimsel bir anime olduğunu zannetmiyorum, ( hemen hevesiniz kırılmasın aman) ancak hikayesi güzele benziyor.

Arkadaşlık etmeye programlı S.A.M. isimli bir robotun iki diğer robot ile birlikte veliaht prens olan en yakın arkadaşını aramaya koyulduğu bu anime 2018'de yayımlanacak.






4) Children of the Whales


Dünyayı okyanuslar ve kumlar sarmış, ortalıkta ise yalnızca 513 kişi kalmış! Mud Whale adı verilen ıssız bir adada yaşayan bu 513 kişinin hikayesi, animenin renkleri ve tasarımı güzel görünüyor. Valla ben izlerim bu animeyi. O da diğerleri gibi 2018'de yayımlanacak.





5) Lost Song

Bu orijinal Netflix yapımında iki kadın baş karakter bulunuyor. Biri köyde yaşayan cıvıl cıvıl bir kızken diğeri kalabalık ve yoğun bir şehirde ikamet eden bir "femme fatale". İkisinin ortak özelliği ise özel güçlere sahip olmaları. Bu iki genç kadın da yaşadıkları "krallğı" tehdit eden savaşa karşı güçlerini kullanarak mücadeleye dahil olacak!
Baş kahramanı güçlü kadınlar olan animeleri kayırdığım doğrudur. 
12 bölümlük bu anime 2018'de Netflix ekranlarıyla buluşacak.




QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam