-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Güney Kore Dizi Önerisi: Healer



İşteeee güzeller güzeli Güney Kore dizileri önerilerime tam gaz devam ediyorum arkadaşlar! 

Daha önce Goblin ile fantastik dünyaya adımımızı atmış, Kill Me Heal Me ile çoklu kişilik bozukluğundan muzdarip bir ana karakterin hikayesini ele almış, Pinocchio'da medya savaşlarına değinmiştim.. Şimdi ise sıra bir "Gece Kuryesi"nde. 

Aksiyon, politikayla ilintili alengirli işler, çılgın hackerlar ve güzel dövüş sahneleri istiyorsanız sizi Healer'a doğru alalım.



Günümü ve 80'ler Güney Kore'sinde paralel olarak devam eden hikaye bana -çok da benzemese de- zamanın Çemberimde Gül Oya dizisini hatırlattı. Healer'da ise olay şöyle;

80'lerde, askeriyenin en güçlü olduğu, sansürün her daim ensede hissedildiği dönemde bir grup üniversiteli genç kaçak radyo yayını yapmaktadır. Hayatlarına gazeteci olarak devam eden ve gizli bir alış-verişe tanık olan bu gençlerin tamamı hazin bir sonla karşılaşacaktır.

Günümüzde ise bir "Healer" vardır. 



Adı sanı, adını bırakın yüzü bile bilinmeyen bu gece kuryesi, en gizli devlet sırlarını getirip götürmekte, uluslararası şebekeler arasındaki iletişimi sağlamaktadır. Bunu yaparken de yüzünü hiç görmediği, çılgın bir hacker kadınla çalışmaktadır.



Günün birinde bu adını sanını yüzünü gözünü ıcını cıcığını bilmediğimiz Healer’a bir kızdan DNA örneği alması istenir. Peşini bir türlü bırakmayan bu kızla geçmişteki bağını anlamaya çalışan Healer, tedbil-i kıyafet ile kızın çalıştığı gazetede işe başlar.

Geceleri Healer, gündüzleri gazeteci olan kahramanımız, Çekik Clark Kent olarak gönüllerimizde taht kurmakta <3 <3




















QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam